Herrera: Forstår skuffelsen hos Uniteds fans

Et tidligt Champions League-exit og et engelsk mesterskab, der lander hos rivalen Manchester City, har skuffet mange Manchester United-fans. Ander Herrera forstår dem. Alligevel ser spanieren positivt på sæsonen, som han indtil videre giver karakteren syv ud af ti.

Ander Herrera ser tilbage på sæsonen 2017-18 med lidt blandede følelser.

– I Manchester United er det et krav at kæmpe med om titlen hver sæson, så jeg forstår godt, hvis nogle fans ikke er 100 procent tilfredse med sæsonens forløb, udtaler Herrera til The Mirror.

Særligt at det er rivalen Manchester City, som løber med mesterskabet, er svært for både ham og United-fans.

 

Lavpunktet mod Sevilla

Oveni det måtte United også se sig slået af Sevilla over to kampe i Champions League. Alligevel mener Herrera, at Uniteds sæson bestemt ikke kan kategoriseres som en fiasko.

– Det var meget hårdt for os, da vi blev slået ud af Sevilla, det var lavpunktet, men efter min mening har sæsonen været syv ud af ti – hvis vi vinder FA cuppen, vil det være otte ud af ti.  

I en sæson hvor City er stukket af fra alle konkurrenter og United fra tid til anden er blevet kritiseret for spillestil og resultater, har det dog efterladt United på en foreløbig andenplads i ligaen.

Sæsonen er ikke slut endnu

Herrera minder samtidig om, at United fortsat har masser at spille for.

– Sæsonen er ikke slut endnu. Vi har stadig en mulighed for at få at opnå ting. Vi kan slutte på andenpladsen i ligaen og vi har yderligere chancen for at vinde FA Cuppen.

Om United efter Herreras skøn opnår syv eller otte i karakter, afhænger som sagt af om United holder fast i andenpladsen i Premier League, og om de vinder FA Cuppen.

United har i dag muligheden for at lægge yderligere afstand til Liverpool på tredjepladsen i tabellen i hjemmekampen mod West Bromwich Albion. Lørdag d. 21. april spiller de røde djævle mod Tottenham i FA Cup semifinalen.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

De Gea og Rashford nomineret til årets Premier League-spiller

Næste artikel

Startopstillingen mod West Bromwich

ANNONCE