Herrera ikke skuffet over United

Ander Herrera fortæller sin version af den vanvittige transfersag kort før transfervinduet smækkede i.

Medierne meldte, at Ander Herrera var tæt på et skifte til United. Parterne var angiveligt blevet enige om en kontrakt, og alt der manglede var blot at United og Athletic blev enige. Så var der noget med nogle mystiske mænd der udgav sig for at være repræsentanter fra United, og ja, resten er historie.

Det endte ikke med et køb af Ander Herrera, og den spanske midtbanespiller fortalte i dag på et pressemøde om hvordan han oplevede hele den hektiske og mildest talt noget forvirrende dag.

– Jeg er her for at snakke om hvad der skete mandag, og komme med en besked til klubbens fans. Jeg er ikke skuffet og føler mig ikke manipuleret af United. Hvordan kan jeg det. Jeg er stolt af en klub som United udviser interesse for mig, og for den pris som Athletic vurderer mig til.

– Manchester United har aldrig fortalt mig eller mine rådgivere, at de ville betale min klausul. Hverken mig eller min stab snakkede med United, så vi nåede aldrig til enighed. Jeg er glad for at blive Athletic, og stolt over Uniteds interesse, fortale Ander Herrera.

Dermed tyder det på, at Herrera slet ikke var så tæt på et skifte til Old Trafford, som medierne ellers fik det til at lyde i mandags.

Forrige artikel

Rygte: Van Persie utilfreds i United

Næste artikel

Petrucci ser frem til udlån

ANNONCE