Herrera vil forbedre sig

Spanske Ander Herrera er godt tilfreds med, at han i sin første sæson hos Manchester United har slået sin egen målrekord for en sæson.

Spanieren scorede otte mål i sæsonen, det mest mindeværdige var målet mod Yevil Town i FA Cuppen. Han har været glad for den modtagelse, han har fået i klubben, og han ser frem til at bygge på i næste.

– Jeg er kommet til en kæmpe klub, og alle har været med til at få mig til at føle mig hjemme. Så jeg er meget taknemmelig overfor alle i klubben. Vores fans har især været fantastiske. Når vi ikke spillede så godt, så støttede de os stadig, det har betydet meget, udtaler han til MUTV.

– Det har været en hård sæson. Der har været mange ændringer i klubben og på holdet, men jeg er tilfreds med min udvikling. Otte mål for en midtbanespiller er meget godt, men jeg er ambitiøs, og jeg vil forsætte med at forbedre mig.

Midtbanespilleren vil bruge det meste af sin ferie i Spanien ved familien, hvor han vil lade batterierne op frem mod næste sæson.

– Jeg tager til Spanien i ferien, fordi jeg savner min by, mine venner og familie. Jeg vil gerne være bedre i næste sæson, og jeg tror, det hjælper, hvis jeg bruger ferien med familie og venner.

Ander Herrera blev sidste sommer hentet i spanske Athletic Bilbao. Han har indtil videre spillet 30 kampe for United.

Forrige artikel

Giggs vil være bedst

Næste artikel

Kicker: Louis vil ha' Bastian Schweinsteiger

ANNONCE