Giggs vil være bedst

Ryan Giggs indrømmer, at den første sæson som assistent for Louis van Gaal har været fyldt med et begær efter at blive den bedste i den rolle, han nu har.

Waliseren blev kendt som en meget ambitiøs spiller, og han fik 964 kampe i den røde trøje. Den motivation han havde som spiller, har han taget med i trænerfaget.

– Jeg har givet den alt, jeg har. Ligesom da jeg var spiller. Det er dog noget helt andet. Før skulle jeg tænke som en spiller, nu skal jeg tænke som en træner. Som spiller ville jeg være den bedste hver lørdag, nu skal jeg lave de bedste træningssessioner for spillerne, udtaler han til MUTV.

– Jeg vil gerne have, at spillerne skal nyde træningerne, men de skal også have noget ud af det. Jeg synes, det har været en god forandring for mig. Hvor den bringer mig hen, ved jeg ikke. Hvem ved, måske bliver det træner, assistent manager eller manager. Uanset hvad så vil jeg være den bedste, ligesom jeg ville som spiller.

Sæsonen er nu meget tæt på afslutningen, og der resterer kun en enkelt kamp mod Hull på søndag. Ryan Giggs har været glad for sin nye rolle, og ser samtidig frem mod nye udfordringer.

– Spillerne har været gode ved mig, og det har Louis van Gaal og resten af den nye stab også. Jeg lærer hver dag, og erfaringen med at være ude på træningsbanen og lede trææningen frem for at være en del af den er meget lærerigt. 

Ryan Giggs sidder på sidelinjen for sidste gang i denne sæson, når United på søndag møder Hull ude.

Forrige artikel

Mata scorede årets bedste mål

Næste artikel

Herrera vil forbedre sig

ANNONCE