Herrera vil indramme sin debuttrøje

Ander Herrera fik i aftes debut for Spanien, da spanierne mødte England på Wembley i en venskabskamp. Et stort øjeblik for Herrera, der vil indramme debuttrøjen

England førte kampen 2-0 på mål af Adam Lallana og Jamie Vardy, da Ander Herrera kom på banen for Spanien. Her var midtbanespilleren med til at vende det truende nederlag til et kryds.

Herrera var glad for at være med til at få Spanien tilbage i kampen, men det kunne dog ikke overstråle hans glæde over sin debut.

– Wembley er det bedste sted at få debut. Det var så stort og en kæmpe ære at få lov at repræsentere mit land. Den trøje bliver helt sikkert rammet ind, siger spanieren til manutd.com

– Vi skal være glade for præstationen og vores comeback. Andre hold ville have smidt håndklædet i ringen, men det gjorde vi ikke. Det viser, at vi har kvalitet og et stort sammenhold.

Den 27-årige midtbanespiller har nu repræsenteret alle holdene i spansk landsholdsregi.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick: Vi kan kæmpe med i toppen

Næste artikel

Wenger frygter Rashford

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share