Hiddink bitter på Park

Den brasilianske midtbanespiller var der også stillet store forventninger til, da han ankom til Old Trafford i 2003, men mange skader og tid på bænken har…

Den brasilianske midtbanespiller var der også stillet store forventninger til, da han ankom til Old Trafford i 2003, men mange skader og tid på bænken har ruineret Klebersons karriere i United-trøjen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og lige præcis sådan er der også store chancer for, at Parks eventyr i det engelske vil ende, spørger man Guus Hiddink. Hiddink kan således slet ikke se logikken i, at sydkoreaneren, der kun mangler en arbejdstilladelse for at være købt, vil prøve at tage den hårde kamp om midtbanepladser i United op, når han kunne have været sikret en stamplads i PSV.

“Park vil spilde sin tid i Manchester. Han vil for det meste finde plads på bænken, og jeg tror ikke det var en særlig klog beslutning, han tog. Brasilianske Kleberson er et godt eksempel for Park. Han tog også til Manchester United og blev et flop, så på den baggrund skulle Park være blevet i PSV endnu et år, mener Hiddink.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Stewart i kontroversielt skifte

Næste artikel

Parkvejen

ANNONCE