Stewart i kontroversielt skifte

Det seneste år har den skotske midtbanespiller, som der i starten af dette årtusinde var stillet så store forventninger til, været udlejet til Hearts, og…

Det seneste år har den skotske midtbanespiller, som der i starten af dette årtusinde var stillet så store forventninger til, været udlejet til Hearts, og derfor falder hans valg af ny klub formentlig ikke i god jord alle steder.

Michael Stewart underskriver mandag nemlig en et-årig aftale med Hearts´ Edinburgh-rivaler Hibernian, efter at han har fået lov at forlade Old Trafford på permanent basis. Et skifte, som Stewart ikke kan se noget forkert i, da det var hans eneste mulighed for at blive i Edinburgh.

“Jeg ved, der vil komme drillerier fra nogen sider, men jeg kommer selv fra Edinburgh og kender til rivaliseringen. Tony Mowbray er en manager, der virkelig kan gøre fremskridt med Hibernian, og da jeg samtidig gerne ville blive i Edinburgh, er jeg henrykt over at fået muligheden for det.”

“Jeg føler at jeg gav alt for Hearts, også mere end de kunne forvente af mig. De kunne have hentet mig for ingenting, og selvom jeg skal erkende, jeg missede en pæn del af sæsonen med skader, så vil jeg mene, at jeg stadig viste nok af mit talent i de store kampe, jeg spillede,” siger Stewart til Sunday Hearald.

Forrige artikel

Glazer vil mødes med Fergie - i Japan

Næste artikel

Hiddink bitter på Park

ANNONCE