Højlund affejer rygte: Har ikke talt med Ten Hag

The Athletic kunne tidligere på måneden fortælle, at Rasmus Højlund og Erik ten Hag har haft et videomøde. Det afkræfter han dog selv.

The Athletic erfarede tidligere på måneden, at der har været et videomøde mellem Atalanta-angriber Rasmus Højlund og Erik ten Hag. Det passer dog ikke ifølge ham selv.

– Der har ikke været noget videomøde, fortæller Rasmus Højlund til bold.dk i landsholdssamlingen mandag.

Her blev Højlund også bedt sig om at forholde sig til de rygter, der svirrer om hans eventuelle skifte til Manchester United. Det giver han dog ikke selv synderligt meget for.

– Det kan jeg ikke sige noget om. Jeg læser ikke så meget om det. Jeg forholder mig til det, der er sandheden, og det er, at jeg er fodboldspiller for Atalanta, og at jeg har to rigtig vigtige kampe med landsholdet, hvor der skal ud og præsteres.

LÆS OGSÅ: Brandvarm Højlund drømmer om United-skifte

Det er dog ingen hemmelighed, at Rasmus Højlund er kæmpestor Manchester United-fan, så tanken om at kunne trække i den røde trøje skinner dog lidt stærkere igennem end lysten til at give et autogenereret politikersvar til den fremmødte presse.

– Mit mål er at komme op på den højeste hylde, og det kan man sige, at Manchester United er, så det ville da være kæmpestort, siger Rasmus Højlund.

Fabrizio Romano tilføjer mandag aften, at Atalanta vil have 60 millioner euro for danskeren.

Forrige artikel

BLOG: Farvel eller spændende fremtid?

Næste artikel

Quiz: Sæsonen 2022/23

ANNONCE