Højlund stjæler overskrifter i engelske aviser: Sammenlignes med Haaland

Manchester United har angiveligt et godt øje for Rasmus Højlund, der er ved at bryde igennem på det danske landshold.

Danske Rasmus Højlund har tidligere erklæret sin kærlighed til Manchester United, som han ifølge ham selv har holdt med, siden han var helt lille.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hans kærlighedserklæring til de røde djævle stjæler mandag overskrifter, herunder i den lokale avis Manchester Evening News. Det sker, efter at den 20-årige angriber har scoret fem mål i Danmarks seneste to EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Manchester Evening News har mandag udgivet et mindre portræt af danskeren, hvori avisen sammenligner ham med den norske stjerneangriber Erling Haaland. Avisen fremhæver også Højlunds udtalelse til Ekstra Bladet i januar, hvor han fortalte, at han er stor fan af Manchester United.

Med udgangspunkt i det ovennævnte diskuterer skribenten bag artiklen Højlund som muligt transferemne på Old Trafford.

Også det engelske medie Metro skrev søndag en artikel med Højlund i overskriften, hvori avisen skriver om Ekstra Bladets rapportering om, at Manchester United viser “konkret” interesse for den danske Atalanta-angriber.

Den store opmærksomhed omkring Højlund rækker dog ikke kun til de engelske og danske aviser. På sociale medier har flere Manchester United-fans verden over fået øjnene op for danskeren ovenpå hans fem mål for det danske landshold.

Hvad siger du?

Bør United gå efter Rasmus Højlund til sommer, eller er det for tidligt for danskeren med et skifte til Old Trafford?

Diskutér det i kommentarfeltet herunder.

2 kommentarer
 1. Ja tak, til en pris ca 300 millioner vil han være et røverkøb….men hvis United kommer og banker på ryger prisen lynhurtig op på 400 millioner.. desværre.

  Han har absolut alderen med sig men mangler at vise kvalitet sæson efter sæson…så på den er han et sats.

  Men med den tillid Weghorst har fået må der være lang snor til en så ung angriber der tilmed også er United fan….Jeg siger go…

  GGMU

 2. Thomas
  Jeg er enig, jeg ville gerne at vi for engangsskyld, satsede bigtime og købte et talent billigt, i stedet for at vente til han koster £80mill +, så rent faktisk køber et kommende talent til 300 mill.kr også selv prøver at udvikle ham som gamle dage..🤷

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Voldsomt kampprogram

Næste artikel
Ralf Rangnick

Rangnick om Sabitzer: Han spiller med mere selvtillid

ANNONCE