Thomas Zilliacus til fansene: Vi vil have jer involveret

Finske Thomas Zilliacus giver klar besked til Manchester United fans i et interview med Sky Sports, efter han offentliggjorde interesse i at købe klubben.

Torsdag meldte en ny mulig køber af Manchester United sig på banen. Den finske Thomas Zilliacus fortæller I et interview med Sky Sports har han sat nogle flere ord på hans interesse i klubben, økonomien i buddet, og til sidst et budskab til Manchester United fans.

– Vi har finansieringen, og Glazers ved godt at verden ikke er fyldt med penge, der er forfærdeligt mange penge omkring der kigger efter interesse i investeringsmuligheder med gode afkast. Jeg tror den her kan være en af dem. Så for at finansiere buddet, for at være ærlig, ser jeg det ikke som en stor udfordring. Jeg tror det er noget som allerede er tilgængeligt. Som jeg har sagt, vi har finansiering tilgængelig for hvad end der er nødvendigt.

Selvom Zilliacus mener at have økonomien i orden, er han heller ikke villig til at betale urimelig summer for klubben.

– Men som jeg også har sagt, så vil vi ikke gå til skøre niveauer. En ting som jeg vil tilføje, er at, fra det jeg har læst, så er det omkring fem andre bydere som også er interesseret i klubben.

I stedet åbner finnen op for at gå sammen nogle af de andre bydere, så længe de vil gå i samme retning med klubben

– Vi vil med glæde snakke med andre bydere om at gå sammen med en eller flere af dem, hvis de føler på samme måde som os omkring at involvere fans, om at bringe de værdier i front af hvad Manchester United handler om. Hvis vi tænker på samme måde, har vi ikke nogen problemer overhovedet.

– Hør, fra vores perspektiv, ja, så vil vi tjene penge på det her, men det handler ikke specifikt om at eje en majoritet, det handler om hvem tænker på samme måde om at eje klubben og bringe den fremad på den måde som klubben, i min optik, burde bringes fremad.

 

Til sidst har Zilliacus et budskab til Manchester Uniteds fans

–  Jeg vil gerne sige til fansene, at vi vil have jer involveret i at beslutte klubbens fremtid, hvor det er på vej, hvordan det går og hvad der sker i klubben, ligesom mange andre klubber i Europa bliver drevet, så fansense har noget at skulle have sagt.

–  Vi vil have Manchester United fans, og ikke kun dem der sidder i Manchester, men også dem rundt omkring i verden, til at have den mulighed. Det er min besked til fansene. Derfor håber jeg at de, også offentlig, vil give deres støtte til vores bud.

1 kommentar
  1. Måske den kære Thomas burde fortælle lidt mere indgående og detaljeret om hvordan han forestiller sig dette umiddelbare “hjertevarme” scenarie ville udfolde sig i virkeligheden.

    En ting er at sige “Jeg vil have jer med om bord” noget andet er at forklare hvordan det vil se ud i praksis, hvis han vil have supporternes støtte til projektet skylder han at fortælle hvordan vi får den konkrete indflydelse han tilbyder os.

    Jeg venter spændt og lytter intenst

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Manchester United sigtet efter Fulham kamp

Næste artikel

Rooney: Vidste Kane ville slå rekorden

ANNONCE