Holdet bag OT.dk: Peter Hasle Laursen

OldTrafford.dk rundede for nyligt 30.000 skrevne artikler. Det har vi tænkt os at markere med en ny artikelserie, hvor vi præsenterer det nuværende hold bag Danmarks største Manchester United-side, der siden 2003 har leveret daglig dækning af vores alles yndlingsklub. Hen over de næste par uger vil du derfor kunne læse, hvad der er af arbejdsopgaver som frivillig på OldTrafford.dk, og du vil kunne lære hvert enkelt ansigt bag det passionerede crew bedre at kende.

Navn: Peter Hasle Laursen 
Alder: 26 år 
Bopæl: Århus
Uddannelse: Uddannet journalist
Rolle hos OT.dk: Skribent
Har været hos OT.dk: Siden 2014

Hvorfor skriver du for OT.dk?
Da jeg startede, handlede det om, at jeg gerne ville være journalist, og det var en måde for mig at ’starte’ på. Det er det på sin vis stadig, men med tiden har OldTrafford.dk også udviklet sig til en side, hvor igennem jeg har fået gode venner, og hvor der de seneste år er sket meget nyt særligt med podcasten, som vi laver. Derfor synes jeg også, det er spændende at se, hvad vi kan udvikle det til.

Bedste oplevelse med OT.dk
I maj 2016 havde vi en såkaldt ‘crew-dag’, der som hovedregel indeholder god mad, hygge og rigelige mængder alkohol. Den dag passede det med, at United spillede FA Cup-finale mod Crystal Palace på Den Glade Gris i København, som eksploderede, da Jesse Lingard kanonerede bolden op i krogen i den forlængede spilletid. En perfekt afslutning på en god dag. Senere da jeg var på vej hjem i toget til Jylland kom nyheden om Louis van Gaals fyring, og da de andre var fortsat – sikkert på Balderdash – måtte jeg slukke for Batman, tænde for det noget tunge alkohol-hoved og stå for dækningen. Sådan kan livet på OldTrafford.dk være så aldsidigt.

Hvornår og hvordan blev du United-fan?
Det startede tilbage i slut halvfemserne, hvor mange på min alder blev fans af Peter Schmeichel, Ryan Giggs og David Beckham. Det kulminerede i maj 1999, hvor de vandt den fantastiske finale.

Hvad er din bedste oplevelse med United?
Det må helt klart være i december sidste år, hvor jeg egentlig var i Manchester for at lave research til min bacheloropgave, da United slog City på Etihad. Ude foran stadion kommer der dog en mand hen og tilbyder mig en billet gratis(!) til kampen sammen med ham. Jeg måtte lidt modvilligt efterlade min studiekammerat uden en billet, men sådan er det jo.

Hvad er din værste oplevelse med United?
Da Aguero scorede til 3-2 mod Crystal Palace i overtiden i dén sidste kamp i 2011/2012 sæsonen.

Hvem er din yndlingsspiller i United gennem tiden?
Der har været mange, men David Beckham var den første, så jeg vælger ham.

Hvem er din yndlingsspiller på det nuværende hold?
Marcus Rashford er et ’nemt’ valg, fordi han indtil skaden var Uniteds klart bedste spiller. Han slår mig som en gut, der bare gerne vil være bedre til at spille fodbold og virker utroligt opsat på dette. Det virker også, som om hovedet er skruet rigtigt på, og under coronakrisen har vi set, hvordan han har megen fokus på at hjælpe folk, der har det svært.

Men jeg går dog med Scott McTominay, som om nogen har kæmpet imod, at en stor gruppe af fans ikke finder ham specielt eksotisk som fodboldspiller, men ligesom Rashford, virker han bare som en, der gerne vil udvikle sig som fodboldspiller, og det påskønner jeg, og jeg tror på, at det fordrer en rigtig god kultur på ethvert fodboldhold.

Hvor og hvordan følger du primært United, når de spiller?
Desværre bliver det lidt for ofte hjemme i stuen. Jeg ville gerne mødes lidt mere med ligesindede på en bar i Smilets By og håber stadig, at vi kan finde et sted, hvor det kan lade sig gøre. Er det sted der?

Hvordan får du stillet din United-sult her under Corona-tiden?  
Jeg har et abonnement til mediet The Atheltic, og det kan virkeligt ikke anbefales nok. Der er dagligt et par gode, lange artikler om United, ligesom der også ugentlig kommer en podcast med journalister – blandt andet Andy Mitten –  der ofte snakker med folk i klubben, og derfor føler jeg, jeg bliver klogere på, hvad der sker i klubben, hver gang jeg hører podcasten.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney ærgrer sig over manglende mål

Næste artikel

Souness tror ikke på Sancho-rygter

Relaterede artikler
Total
0
Share