Souness tror ikke på Sancho-rygter

Tidligere Liverpool-spiller Graeme Souness tror ikke på, at Jadon Sancho skifter til Manchester United, på trods af flere mediers meldinger om netop dette.

Tidligere Liverpool-anfører og United-kritiker Graeme Souness tror ikke ligefrem på, at Manchester United er blevet enige med Borussia Dortmund om en aftale med Jadon Sancho, fortalte Souness til Sky Sports:

– Jeg kan ikke se det for mig. Medmindre, at verden har ændret sig gevaldigt, tror jeg ikke på, at man kan blive enige om personlige detaljer i en kontrakt uden at klubberne er enige om en pris. Først kommer klubberne frem til en pris, så kommer alt andet bagefter.

Ifølge Sky Sports’ kilder vil Dortmund ikke sælge for mindre end 95 millioner pund – en pris, som United skulle være villige til at betale. Souness mener dog, at det er dårlig forhandlingsstrategi af United at lave aftaler med Sancho før Dortmund.

– Hvis United gør det (laver personlige aftaler før der er fundet en pris, red.), har de fået trukket bukserne ned af Dortmund. Så har man lagt alle kortene på bordet, og Dortmund ved, hvor meget man vil have ham, og man mister al sin forhandlingsmagt. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Peter Hasle Laursen

Næste artikel

Fosu-Mensah er opsat på at vise sit værd igen

Relaterede artikler
Total
0
Share