Holdet bag OT.dk: Selver Elezović

OldTrafford.dk rundede for nyligt 30.000 skrevne artikler. Det har vi tænkt os at markere med en ny artikelserie, hvor vi præsenterer det nuværende hold bag Danmarks største Manchester United-side, der siden 2003 har leveret daglig dækning af vores alles yndlingsklub. Hen over de næste par uger vil du derfor kunne læse, hvad der er af arbejdsopgaver som frivillig på OldTrafford.dk, og du vil kunne lære hvert enkelt ansigt bag det passionerede crew bedre at kende.

Navn: Selver Elezović
Alder: 22 år
Bosat: I København
Beskæftigelse: Studerer til journalist på Syddansk Universitet
Rolle hos OT.dk: Skribent
Har været hos OT.dk: Siden august 2019
Twitter: @SelverElezovic 

Hvorfor skriver du for OT.dk?
Det gør jeg fordi, at jeg gerne vil være sportsjournalist. Det er derfor en god måde at erhverve sig noget erfaring ved siden af journaliststudiet, og så pynter det også ganske fint på cv’et. Jeg har dog også fundet ud af, at arbejdet for OT.dk har inkluderet mig i et fantastisk fællesskab, der har givet mig en masse gode bekendtskaber, som jeg kan lære meget af.

Bedste oplevelse med OT.dk
Det er svært at komme udenom min første crew-dag, hvor jeg som ny skribent blev taget godt imod af resten af holdet. Men hvis jeg skal vælge en mere ædruelig oplevelse, må det nok være, da jeg gæstede vores egen podcast for første gang, hvor det lykkedes mig at slå kommentator og redaktør på 6’eren, Anders Bank-Rasmussen, i Arne Madsen-quizzen. Det var for mig ret stort.  

Hvornår og hvordan blev du United-fan?
Jeg begyndte først for alvor at følge med i fodbold som otteårig, da VM i Tyskland rullede over tv-skærmen. Min kærlighed til United opstod senere på efteråret i 2006, da Manchester United og FC København mødtes i Champions League. Her blev jeg bl.a. betaget af min fars fortællinger omkring Paul Scholes, som han havde stor respekt for på trods af sit eget tilhørsforhold til Liverpool.  

Hvad er din bedste oplevelse med United?
For mig står mesterskabssæsonen i 2012/13 som noget ganske særligt. Det gør den, fordi klubbens 20. mesterskab var en smuk afslutning på en glorværdig karriere for Sir Alex Ferguson. Triumfen var også en frydefuld revanche for den totale nedtur året forinden, hvor City snuppede mesterskabet fra os i overtiden.  

Mine personligt bedste oplevelser med United må dog nok være, da klubben i samarbejde med sponsorerne Thomas Cook og DHL tog på verdensturné med Premier League-trofæet (fra mesterskaberne i 2010/11 og 2012/13). Her fik jeg lov at møde klublegenderne Ronny Johnsen og Denis Irwin i henholdsvis 2012 og 2014. Det var virkelig en stor oplevelse at sætte hænderne på et Premier League-trofæ. Noget, som Steven Gerrard i øvrigt aldrig har gjort før.

Hvad er din værste oplevelse med United?
Det er svært at komme uden om mesterskabet, som City snuppede fra os i de døende minutter af 2011/12-sæsonen.

Men for mig har den værste oplevelse ikke været en konkret kamp, men nærmere den sidste periode under José Mourinho. Ikke kun den sidste sæson, hvor han fik sparket, men også slutningen af 2017/18-sæsonen. Den tid syntes for mig at være en frygtelig håbløs tid at være United-fan i. Selvom jeg i den periode trofast fulgte med, når United spillede, var det ikke med samme lyst. Jeg følte mig så følelseskold i den periode, at nederlag ikke rørte mig. Jeg kan derfor også fortælle, at da jeg læste om Mourinhos fyring tirsdag formiddag den 18. december 2018, måtte jeg knibe en tåre af ren forløsning.

Hvem er din yndlingsspiller i United gennem tiden?
Mine to absolutte favoritspillere er Nemanja Vidić og Wayne Rooney. Jeg var helt betaget af den fandenivoldskhed som de begge bragte med sig på banen. Noget, som jeg synes har været en mangelvare i klubben i de seneste år. Jeg husker, at jeg i mine yngre teenageår forsøgte at kopiere Rooneys måde at løbe til bolden på, når han skulle sparke straffespark eller frispark. Det blev dog aldrig helt så godt.

Hvem er din yndlingsspiller på det nuværende hold?
Jeg må indrømme, at jeg ikke har én favoritspiller. Men jeg er hurtigt blevet stor fan af både Harry Maguire og Bruno Fernandes, som begge har vist stort lederskab og villighed for at spille Manchester United. Ligesom mange af mine OT.dk-kollegaer er jeg også særligt glad for Scott McTominay, som med sit enorme engagement på banen virkelig er en værdig fanfavorit.

Hvor og hvordan følger du primært United, når de spiller?
Jeg ser primært kampene hjemme fra sofaen, hvor jeg kan kaste mig rundt i stuen i både jubel og frustration. En gang imellem er jeg dog at finde på Den Glade Grisen i Indre By (i København), der altid er garant for god stemning.

Hvordan får du stillet din United-sult her under Corona-tiden?
Jeg forsøger at holde mig opdateret på, hvad der sker i og omkring klubben. Derudover holder jeg mig også beskæftiget med at skrive nyheder og blogs for OldTrafford.dk. Det kan dog desværre ikke gøre det for mig. Jeg savner VIRKELIG noget live fodbold.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Maguire føler sig sikker under nye træningsrestriktioner

Næste artikel

Vi bygger Old Trafford i LEGO: Del 3 - Sir Alex Ferguson stand

Relaterede artikler
Total
0
Share