Maguire føler sig sikker under nye træningsrestriktioner

Coronapausen er heldigvis snart ved at være ovre for Premier League-spillerne, og United-kaptajnen, Harry Maguire, er tilhænger af de nye tiltag, der er kommet i denne uges træninger.

Manchester United og resten af Premier League er begyndt at træne igen for første gang siden coronapausen – selvfølgelig med restriktioner – og på trods af, at en samling kan risikere et forhøjet smittetryk blandt spillerne, føler Uniteds kaptajn, Harry Maguire, sig sikker.

– Det har været et par underlige måneder, men vi er tilbage nu, og alt føles så sikkert og alle respekterer det hele så fint. Jeg håber, at det fortsætter, og at vi ikke oplever nogle problemer med det, siger Maguire til MUTV.

Træningen er selvfølgelig ikke som før pausen. Spillerne træner ikke samtidig, og de, der træner sammen, træner med megen afstand. Det gør det anderledes at træne, men Maguire er stadig glad for at komme igang igen.

– Der er meget færre mennesker på træningsbanen nu. I dag var jeg på banen i en gruppe med fire og en træner, hvilket ikke er mange. Vi har meget plads og er ikke tætte på nogen, men det vigtige er at arbejde hårdt og komme igang igen. Jeg ser allerede frem til næste træning.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: Fernandes kan gøre, hvad Cantona og van Persie gjorde

Næste artikel

Holdet bag OT.dk: Selver Elezović

Relaterede artikler
Total
0
Share