Holloway glæder sig på Zahas vegne

Crystal Palace-manager Ian Holloway udtrykker glæde på Wilfried Zahas vegne efter skiftet til Manchester United kom på plads.

Ian Holloway kalder det en sejr for alle tre parter efter at Crystal Palace fredag solgte stortalentet Wilfried Zaha til Manchester United.

Den 15 millioner pund dyre handel betyder at Wilfried Zaha i resten af indeværende sæson fortsat skal optræde for London-klubben før han til sommer vender snuden nordpå mod Manchester.

– Aftalen mellem Palace og United om Wilfried Zaha er en, hvor alle tre parter vinder. Vi modtager en stor sum for en spiller, som kom igennem vores akademi og kom på landsholdet, og vi får lov til at beholde ham i resten af sæsonen og får styrket vores drømme om oprykning, siger han til The Sun.

– United har fået en spiller, som er lige så god som de bedste jeg har arbejdet sammen med som enten spiller eller manager. 

Han fortæller desuden at skiftet til Manchester United var tæt på at gå i vasken på grund af agenternes indblanden.

– Der er ikke nogen agent i verden, som kan garantere en spiller et skifte til Manchester United. Kun spilleren selv kan tilspille sig sådan en transfer ved at spille så godt, at en manager som Sir Alex Ferguson ser sig nødsaget til at købe ham.

– Så hvorfor skal en agent modtage en betragtelig del af prisen når han intet har haft med spillerens udvikling eller fodboldklub at køre? Svaret er enkelt: De bør intet få.

– Det kom på et tidspinkt til at jeg var bekymret for at Sir Alex ville droppe sin interesse i Wilfried. Jeg følte mig til sidst nødsaget til at ringe til den store mand selv, og forsikre ham om at Wilfried havde de fornødne fysiske og mentale styrker til at blive en stor succes på Old Trafford.

Forrige artikel

Chicharito går efter The Treble nu

Næste artikel

Anderson er fortsat ikke helt frisk

ANNONCE