Humby og Anson har sagt op

Klubben bekræftede tirsdag presseforlydender om, at finansdirektør Humby og den kommercielt ansvarlige Anson har valgt at søge nye udfordringer. Ifølge…

Klubben bekræftede tirsdag presseforlydender om, at finansdirektør Humby og den kommercielt ansvarlige Anson har valgt at søge nye udfordringer. Ifølge medierne sker dette på baggrund af utilfredshed med Glazer-familien.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Siden overtagelsen sidste år er duoens ansvarsområder delvist blevet mindre og mindre. Specielt Anson har formentlig haft et noget anstrengt forhold til Malcolm og familie, idet det kun var efter ønske fra David Gill, at Glazers valgte at hente ham tilbage i bestyrelsen efter at have stemt ham ud for to år siden. Siden viste de ham dog en smule tillid ved at lade ham forhandle AIG-aftalen hjem – med Bryan Glazer kiggende ham over skulderen.

“Jeg er meget skuffet over Nick og Andys valg. Nick har været en god økonomidirektør for de sidste fem år. Hans sidste store projekt var at få udbygningen af Old Trafford klar i tide til den nye sæson.”

“Andy benyttede sine tre år i klubben til at indføre en helt ny strategi på det komercielle område. Han har spillet en ledende rolle i vores aftale med AIG såvel som flere af vores andre af vores sponsoraftaler,” siger Gill.

Humby og Anson har været to af de få, der har siddet på topposter siden Glazers indtog. De har været to vigtige mænd for Gill, selvom det ikke forventes, at direktøren selv indgiver sin opsigelse som følge af duoens farvel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fletcher: Vi har noget at bevise

Næste artikel

MUST: Rens jer selv

ANNONCE