Hummels tænker ikke på at skifte

Mats Hummels indikerer, at han ikke har nogen umiddelbare planer om at forlade kriseramte Borussia Dortmund.

Manchester United er længe blevet sat i forbindelse med Mats Hummels, og nu tager sidstnævnte bladet fra munden. 

Og selvom Dortmund befinder sig i en dyb krise, er det ikke umiddelbart noget, der får Hummels til at længes efter nye eventyr. 

– Jeg er ikke rigtigt kendt som en, der rejser. Jeg har kun været i to klubber i 26 år, så loyalitet er vigtig for mig, siger Hummels til Sky Deutschland og fortsætter. 

– Det eneste, jeg rigtigt bekymrer mig om i øjeblikket, er at spille bedre end i første halvdel af sæsonen. Jeg var overhovedet ikke tilfreds med mig selv, som I nok kan forestille jer. 

Dortmund ligger i øjeblikket næstsidst i Bundesligaen. Det sker efter en længere årrække med stor succes, hvor det bl.a. er blevet til to mesterskaber og en Champions League-finale. 

Hummels, der vandt VM med Tyskland i sommer, indrømmer da også, at der løbende har været interesse for ham. 

– Jeg har fået tilbud fra forskellige klubber, lige så længe jeg har været i Dortmund. Men jeg har altid besluttet mig for ikke at skifte, siger Hummels, der dog slår fast, at han meget vel søger nye græsgange på et tidspunkt. 

– Jeg synes, jeg har truffet nogle gode beslutninger, og det vil jeg fortsætte med i fremtiden. Jeg har aldrig sagt, at jeg vil blive her til 2024 eller 2030, men jeg er blevet her indtil nu, siger Hummels og fortsætter. 

– Jeg vil holde fast i ikke at sige noget og så måske skifte en dag frem for at sige, at jeg bliver her for altid og så pludselig skifter.

Flere engelske medier har berettet, at United er klar til at betale op mod 35 mio. pund for Hummels. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Sikker sejr i Youth Cuppen

Næste artikel

Sky: West Bromwich lurer på Fletcher

Relaterede artikler
Total
0
Share