U18: Sikker sejr i Youth Cuppen

Uniteds u18-talenter var i dag i aktion i 4.runde af FA Youth Cuppen, og det blev til en sikker sejr hjemme mod Hull.

Efter en snæver sejr i 3.runde hjemme mod Bury, var Uniteds u18-hold i dag atter i aktion i den prestigefulde FA Youth Cup. Denne gang var det Hull, som var på besøg på Old Trafford. Louis van Gaal og flere andre fra trænerstaben var til stede, for at se nærmere på de unge talenter.

United sad total på spil og chancer kampen igennem, og målmand Dean Henderson havde ikke en eneste redning hele kampen. Hull, der blot har et kategori tre akademi, var et niveau under United gennem samtlige 90 minutter.

I første halvleg havde United chancerne til at score, men et par forsøg blev reddet på stregen, mens et par chancer røg på træværket. Cameron Borthwick, Joe Riley og Marcus Rashford kunne alle med en smule mere held have scoret, men lidt ufortjent var det altså 0-0 ved pausen.

To mål af Gribbin

I anden halvleg kom målene så. United sad fortsat solidt på kampen, mens Hull havde rigeligt at se til med at forsvare sig foran eget felt. Det havde United lidt svært ved at nedbryde før pausen, men i de sidste 45 minutter gik det væsentlig bedre, da der kom mere tempo på spillet.

Og kort inde i anden halvleg kom målene så. Først var Zachary Dearnley lidt heldig, da hans afslutning blev rettet af og gik i nettet. Kort efter fik United frispark få meter fra feltet, og Callum Gribbin sendte bolden over muren og i nettet til 2-0.

Målet gav mere plads til hjemmeholdet, ligesom Hull-spillerne så småt var ved at løbe tør for kræfter. Den store bane på Old Trafford tappede dem for energi, og United gjorde mere eller mindre som de havde lyst til.

Callum Gribbin gjorde det til 3-0, da han i feltet køligt sendte bolden ind bag en chanceløs keeper. Han jagtede hattricket, men måtte med fem minutters tid lade sig udskifte med krampe.

Der kom ikke flere mål, og United er dermed videre til 5.runde af FA Youth Cuppen, hvor enten Tottenham eller Wolverhampton venter på udebane. Solid og sikker sejr til United, hvilket må give plusser i van Gaals bog.

Hollandsk dynamo på midten

Hvem markerede sig så ekstra stærkt i dag, nu hvor chefen så på fra tribunen? Anfører Axel Tuanzebe gjorde det godt i forsvaret, spillede med ro, læste spillet fremragende og var sikker på bolden, ligesom makkeren den blot 16-årige Ro-Shaun Williams. En spændende duo, og 17-årige Tuanzebe siges allerede at have fanget van Gaals interesse.

Som højrekant/back, var Tyler Reid stærkt spillende, og viste både tempo og fysik frem i offensiven såvel som i defensiven. Derudover var målscorer Gribbin godt spillende, selv om han til tider forsøgte det svære, men en teknisk stærk og spændende spiller. Devonte Redmond på midten gjorde det fint, og sad på midten med sin makker Timothy Fosu-Mensah.

Netop hollænderen var suveræn i dagens kamp. Indkøbet fra Ajax var styrmanden på United-holdet. Han havde flere fine afslutninger, var stærk i pasningerne, læste spillet godt og havde masser af power. En spiller vi bestemt kan tillade os at have store forventninger til for de kommende år.

United: Dean Henderson; Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Tyler Reid; Zachary Dearnley (Charlie Scott), Cameron Borthwick-Jackson, Timothy Fosu-Mensah, Devonte Redmond (Oliver Rathbone), Joe Riley, Callum Gribbin (Ethan Hamilton); Marcus Rashford.

Reserver: George Dorrington, Tyler Warren.

Forrige artikel

Agent: Ved ikke om Falcao bliver

Næste artikel

Hummels tænker ikke på at skifte

ANNONCE