Hvad skal FC United hedde?

Det har hele tiden været planen for FC United, at navnet blot var en arbejdstitel og ikke nødvendigvis ville blive det endelige navn for fodboldklubben….

Det har hele tiden været planen for FC United, at navnet blot var en arbejdstitel og ikke nødvendigvis ville blive det endelige navn for fodboldklubben.

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse for de, som har fulgt med i projektet gang, at klubben nu skal have et navn.
Det engelske fodboldforbund vil nemlig heller ikke acceptere navnet “FC United”, da de mener det er for omfattende(Kan forvekles med andre klubbers navne osv.).

Derfor har styregruppen nu fundet frem til 3 navne ud af 12, som vil blive valgt ud fra en afstemning.
De tre navne, som der kan stemmes på er:

FC United of Manchester
FC Manchester Central
AFC Manchester 1878

Alle 3 navne kan relateres til Manchester Uniteds historie. Det første er dog godt nok mere et FA-venlig navn.
Historien bag FC Manchester Central går på, at da Newton Heath i 1902 skulle have nyt navn var Manchester Central et af de navne, som blev vurderet.
AFC Manchester 1878 relaterer som bekendt til dannelsen af Newton Heath LYR i 1878.

FC United-projektet er som sagt et fuldt demokratisk projekt og derfor vil alle personer, som har doneret penge til projektet, få lov til at stemme.
Disse vil blive kontaktet per e-mail.

Styregruppens opgave ligenu er at få fundet et stadion til klubben og få ordnet registreringen til ligaen. Herefter vil der blive afholdt en ekstraordinær generalforsamling, hvor bestyrelsen og ledelsen bliver valgt.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Tre Glazer-sønner i bestyrelsen

Næste artikel

SU: Træk jer tilbage

ANNONCE