Ighalo: Jeg har været en vred United-fan

Ighalo har fulgt United, siden angriberne hed Yorke, Cole, Sheringham og Solskjær.

Odion Ighalo fik sit første mål i United-trøjen i storsejren mod Club Brügge, og det er noget, som nigerianeren har ventet længe på, da han har været fan af klubben siden barnsben. Men angriberen fortæller, at det har gjort ham vred at følge holdet, efter Sir Alex stoppede i 2013.

– Der er overgangsperioder i alt, hvad du gør i livet. Så det er svært, når holdet taber kampe, og så bliver du vred som fan. Nu er jeg i klubben, og jeg er nødt til at gøre mit bedste for at hjælpe klubben med at få bedre resultater, siger han til ESPN.

Ole Gunnar Solskjær jublede og smilte stort, da Ighalo prikkede Matas flotte indlæg i mål, og i interviewet fortæller den nye angriber, at den nuværende United-manager var en helt, da nigerianeren voksede op.

– Jeg så dem meget, Andy Cole, Dwight Yorke og Ole. Så det er stort for mig at spille for ham, jeg er virkelig glad for det, siger han.

Da den tidligere Watford-angriber blev hentet på sidstedagen af januars transfervindue, var det planen, at han skulle være reserve for Anthony Martial på toppen.Torsdag aften startede Ighalo inde, da Anthony Martial måtte melde fra med en skade, og nu ligner det, at han skal starte igen allerede på søndag mod Everton.

Angriberen, der før sit skifte til United i slutningen af januar ikke havde spillet en kamp siden 6. december, erkender dog, at han endnu ikke er helt i topform.

–  Ligaen her er hurtigere, og du har brug for mere fysik. Jeg bliver bedre dag for dag, men jeg er der ikke helt endnu, siger han.

Manchester Uniteds næste tre kampe i ligaen hedder Everton ude, Manchester City hjemme og så Tottenham ude.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Europa League: United skal op imod østrigske Lask Linz

Næste artikel

Rejsetilbud: EL-ottendedelsfinale på Old Trafford til 975,-

ANNONCE