– Ikke realistisk at hente Ronaldo

Jose Mourinho har aldrig set det sandsynligt at hente Ronaldo, men så gerne en genforening med Morata.

Manchester United har været rygtet sammen med et hav af spillere denne sommer. Et par af dem er Cristiano Ronaldo og Alvaro Morata, der begge til daglig spiller hos Champions League-vinderne fra Real Madrid.

Men Jose Mourinho har aldrig fundet det realistisk at hente Cristiano Ronaldo retur til Old Trafford, hvilket ellers ville have løftet stemningen betragteligt blandt fansene, hvis den legendariske 7’er var vendt hjem.

– Jeg ønsker ikke at spilde min klubs tid på mission impossible. Ronaldo er en ekstremt vigtig spiller for sin klub, en spiller med stor økonomisk indflydelse. Men vi har ikke fundet noget der giver os antydningen af, at Ronaldo kunne være realistisk at hente, sagde Mourinho efter nattens kamp i Los Angeles.

Til gengæld var tonen en anden, da Mourinho snakkede om angriberen Alvaro Morata, der fik sit gennembrud i den spanske storklub under netop Jose Mourinho.

– Det er en skam. Han er en spiller som jeg har et specielt forhold til, jeg gav ham debut i Real Madrid, og har fulgt hans udvikling siden i Juventus og da han vendte retur til Madrid. Men vi kunne ikke nå til enighed med hans klub, hvilket er ærgerligt, og jeg tror ikke han ender hos os, lød det fra Mourinho.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sommerens første startopstilling

Næste artikel

Rashford flyvende mod Galaxy

ANNONCE