IMUSA og SU smides ud af Fans forum

Den tidligere direktør i Manchester United, Peter Kenyon, oprettede i sin regeringstid på Old Trafford det såkaldte Fans Forum. Altså et forum, hvor…

Den tidligere direktør i Manchester United, Peter Kenyon, oprettede i sin regeringstid på Old Trafford det såkaldte Fans Forum.

Altså et forum, hvor repæsentanter fra supporterne kunne konsulteres i sammenhæng med supporter-relaterede beslutninger hos ledergangen på Old Trafford.
IMUSA og Shareholders United har i alle haft en repræsentant med i forummet og talt supporternes sag, men dette er slut nu.

Specielt IMUSa har ellers opnået meget i Fans Forum, men er i langt størstedelen af tilfældene blevet ignoreret af Uniteds ledere, når det endelig gjaldt.
Uanset hvad, så er dette spil for galleriet nu slut.

IMUSA havde selv overvejet at trække sig fra forummet, hvor Uniteds direktør deltager sammen med 4-5 repræsentanter for supporterne.
Specielt tanken om at samarbejde med den nye “fjende”, Malcolm Glazer, og i ligeså høj grad tanken om at blive ignoneret af United i sidste ende, har været tæt på at betyde at de ville træde ud, men endnu er beslutningen ikke taget.

Derimod har Manchester United taget den for dem.
David Gill har nemlig informeret IMUSA og Shareholders United at de ikke længere er garanteret en plads i Fans Forum. Dermed smider United de to største supporterforeninger ud af klubben.

Gill har begrundet IMUSAs udsmidning med deres politik om at boykotte Manchester Uniteds produkter. Shareholders United, som repræsenterer over 30.000 United-fans, er blevet smidt ud, fordi de ingen aktier i klubben har mere.

Spørgsmålet er dermed nu hvad der skal ske med Fans Forum.
Taget Glazer-familiens historie i betragtning, så er der ikke meget som tyder på, at det vil fortsætte.

Med IMUSA ude af Fans Forum og uden nogen formel forbindelse til Manchester United, så stilles der nu spørgstegn til organisationens fremtid.
Tidligere var IMUSA nemlig mellemledet mellem supporterne og klubben.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

City følger United-fans?

Næste artikel

Antlers slog United

ANNONCE