Independent: Handel klar i næste uge

Mens flere skriver, at United tidligere på dagen fik et tilbud på ti mio. afvist med bilaget “vi vil kun forhandle om det dobbelte,” så fastholder The…

Mens flere skriver, at United tidligere på dagen fik et tilbud på ti mio. afvist med bilaget “vi vil kun forhandle om det dobbelte,” så fastholder The Independent og flere andre, at det ikke er så meget der skiller vandene.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De igangværende forhandlinger fortsætter ifølge avisens oplysninger, da Tottenham “kun” har krævet 13 mio. for at lade deres store midtbanestjerne gå. Det tages for givet, at United finder de penge frem og at en aftale mellem de to klubber vil blive bekræftet i den kommende uge.

Carrick befinder sig som bekendt for tiden i VM-feberramte Tyskland, men han bliver underrettet om forhandlingerne ned til mindste detalje og står klar til at flyve tilbage til England for at skrive under, så snart Daniel Levy og Uniteds forhandlingsteam har skålet på transferen.

Også The Sun rapporterer, at det hele snart er på plads. Ifølge dem må United af med 11 mio. pund for at tilfredsstille Sir Alex.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

BBC: Bud på £10 mio. afvist

Næste artikel

Læge ville ikke godkende Rooney

ANNONCE