Læge ville ikke godkende Rooney

Lørdag sidder Wayne Rooney som en anden cheerleader og hepper England mod et godt resultat i åbningskampen mod Paraguay, men snart træder han selv over…

Lørdag sidder Wayne Rooney som en anden cheerleader og hepper England mod et godt resultat i åbningskampen mod Paraguay, men snart træder han selv over kridtstregen og spiller. Stod det til professor Angus Wallace havde situationen været en anden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sensationsavisen The Sun publicerer i dag historien om, hvordan Rooney fik lov at spille VM. Som det er kendt for de fleste skete det efter timelange diskussioner mellem United og det engelske fodboldforbund onsdag i denne uge. Men det skete også efter forhandlinger mellem FA og den ekspert, der til lejligheden var hentet ind for at give sit besyv med i de intense samtaler.

Angus Wallace ville oprindeligt ikke sende Rooney afsted. Han var alvorligt bange for, at Manchester United med et retsligt efterspil ville kræve at blive kompenseret med over 50 mio. kroner af ham, bryder Rooney sammen på de velplejede græstæpper i løbet af turneringen. Det vil sende Wallace fra hus og hjem.

Først efter at FA havde givet Wallace lovning på, at de ville støtte og betale prisen i en eventuel sag ved domstolene, ville Wallace sige god for, at Rooney vendte tilbage til sine landsholdskammerater med udsigt til at spille.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Independent: Handel klar i næste uge

Næste artikel

Ronaldo vil vinde trofæer med United

ANNONCE