Ingen panikkøb på Old Trafford

Sir Alex Ferguson lover, at der ikke bliver plads til nogle panikindkøb, når han drager på togt i Europa for at finde nye spillere. Sidste år så det ud…

Sir Alex Ferguson lover, at der ikke bliver plads til nogle panikindkøb, når han drager på togt i Europa for at finde nye spillere.

Sidste år så det ud til, at Cristiano Ronalod blev købt ind som panikindkøb, da det ik op for Ferguson, at Ronaldinho-handlen ikke blev til noget.
Men det bliver der ikke noget af iår, lover skotten.

“Vi har nogle planerne for sommeren som altid, men det vigtigste er ikke, at gå i panik.
Vi har en bunke fremragende spillere i klubben, men vi har ikke været med til det sidste i kampen om mesterskabet for første gang i 13 år, og det har påvirket spillerne.
Vi bryder os ikke om ikke at vinde trofæer og det har haft en indflydelse på alle – mig selv, trænerne og spillerne.
FA Cup finalen har givet os et nyt fokus og det har givet os et par besværligheder i ligaen. Vi bliver nødt til at forbedre vores trup til sommer, men jeg ved, at spillerne allerede har evnen til at komme tilbage og vinde mesterskabet tilbage,” sagde Ferguson, da klubben idag præsenterede Vodafone Cup. En turnering, som OldTrafford.dk allerede i sidste måned kunne løfte sløret for.

David Gill kunne tilføje Fergusons udtalelser med, at han og skotten allerede har arrangeret et møde, hvor de vil gennemgå hvilke spillere som klubben skal gå efter hen over sommeren.

Det bliver en hektisk tid i Manchester United og vi vil selvfølgelig holde sitet opdateret med det seneste nye på transfermarkedet.

Forrige artikel

Diego vil blive på Old Trafford

Næste artikel

Ferguson vil have endnu en kamp presset ind

ANNONCE