Diego vil blive på Old Trafford

Det har ikke været meget vi har set til Diego Forlan i dette forår, på trods af han i efteråret havde en sjat kampe, hvor han endelig fik brudt sin…

Det har ikke været meget vi har set til Diego Forlan i dette forår, på trods af han i efteråret havde en sjat kampe, hvor han endelig fik brudt sin målforbandelse, men så gik det ned af bakke igen, og siden er det ikke blevet til særlig meget spilletid for den uruguayske angriber, men alligevel, så er han klar til at blive på Old Trafford og kæmpe for sin plads.

“Van Nistelrooy er en stor målscorer og en af de bedste. Det er for mig stort at være her og lære meget af andre spillere som Ruud og Ole (Gunnar Solskjær, red.).
Jeg vil gerne spille. Jeg er når muligheden kommer og jeg vil vinde titler i denne klub.
Ferguson er en god manager og man kan se hvordan han har påvirket spillere, som har arbejdet med ham gennem alle årene. Han vil vinde og det forventer han fra alle spillerne,” udtaler Forlan idag til PA.

Forlan anklager selv for lidt spilletid, som grunden til, at han ikke har haft det store held med at score.

“Man bliver nødt til, at spille kampene i alle de 90 minutter. Det er det der gør forskellen.
Når man er på bænken og ikke får den tillid, så påvirker det ens selvtilid og man bliver skuffet.
Når man spiller en målløs kamp, så spekulerer man om, at man er med på holdet ugen efter.
Det påvirker ens tro på sig selv,” udtaler angriberen, der ligesom de fleste fodbold-interesserede mener, at det var tabet af Rio Ferdinand, som var hoverårsagen till, at United ikke havde det store held i Premier League og Champions League.

Forrige artikel

Smith og Andrade vil til United

Næste artikel

Ingen panikkøb på Old Trafford

ANNONCE