Inter og United i duel om Gabigol?

Manchester United og Inter Milan har angiveligt taget et skridt foran andre bejlere i kampen om det brasilianske supertalent Gabriel Barbosa.

Imens teenagefænomenet Gabriel Barbosa i øjeblikket boltrer sig i offensiven på det brasilianske OL-mandskab i selskab med Neymar og Manchester City-nyindkøbte Gabriel Jesus, arbejder hans agent på at få sendt ham til Europa.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rækken af bejlere indeholder klubber som Arsenal, Juventus, Chelsea, Atletico Madrid, Leicester City og Bayern München, men blandt andre Manchester Evening News og The Sun skriver, at Inter Milan og Manchester United fører kapløbet.

Santos, som er den brasilianske klub, der ejer Gabriel Barbosa, har officielt modtaget et bud fra Inter Milan, men de engelske medier mener at vide, at ”Gabigol” foretrækker at skifte til Premier League, hvorfor hans agent afventer et konkret bud fra Manchester United.

De Røde Djævle skulle være på nippet til at smide sammenlagt 30 millioner pund for at sikre sig handlen. Der spekuleres samtidigt i, at han vil blive udlejet med det samme ganske ligesom Gabriel Jesus, hvis en handel skulle gå igennem til Uniteds fordel.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Paul Parker: Rooney er overvægtig og langsom

Næste artikel

Barbosa-agent nedtoner United-snak

ANNONCE