Paul Parker: Rooney er overvægtig og langsom

Den tidligere Manchester United-forsvarsspiller er hård i sin kritik af klubbens kaptajn.

Selvom Wayne Rooney scorede i sæsonens første ligaopgør måtte han stå til måls for en masse kritik. Paul Parker, der i dag blandt andet arbejder som ekspert på 888.com, har været ekstra ude med riven over for Wazza.

Kritikken kommer i samspil med diskussionen om, hvor Paul Pogba skal spille på holdet.

– Det er en yderst vigtig sæson for Rooney, da det ikke længere er om at slå rekorder for ham, men om at afslutte sin karriere i Manchester United. Han bliver nødt til at vise sit værd, og at han fortjener en plads på holdet ikke kun grundet marketing, siger Paul Parker, der mener, at Wayne Rooney ligeså vel spiller grundet kommercielle årsager.

– Hvis nogle først lige havde hørt om Wayne Rooney og set ham spille i dag, så ville de tænke: ”Hvem er ham der? Han er jo overvægtig og langsom.”

– Wayne Rooney skal have ros for alt, han har gjort over de sidste mange år og alle de mål, han har scoret, men fodbold bliver ikke spillet i fortiden. Han skal dømmes på det, han kan bidrage med her og nu.

Paul Parker mener, at Paul Pogba skal spille bag Zlatan Ibrahimovic, men han er overbevist om, at han ikke kommer til det grundet Wayne Rooney.

– Hvor skal han (Paul Pogba, red.) spille? Det ville være en skam at give ham for mange defensive pligter. Hvis han spiller bag Zlatan Ibrahimovic, så er der ikke plads til Wayne Rooney, og han skal jo spille – ikke at han fortjener det, men de skal jo bruge ham. Så det er en svær situation.

Paul Parker nåede at spille over 100 kampe for Manchester United og var en vigtig del af holdet, der vandt the double i 1994.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Rygte: Italienere jagter United-duo

Næste artikel

Inter og United i duel om Gabigol?

ANNONCE