Intet nyt fra Glazer

Der kommer ikke længere meget ud af Manchester United, specielt ikke hvad angår den noget anonyme ejer, som klubben fik sidste år. Glazer-familien står…

Der kommer ikke længere meget ud af Manchester United, specielt ikke hvad angår den noget anonyme ejer, som klubben fik sidste år.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Glazer-familien står overfor problemer med afbetalingen af gælden og derfor er der blevet alt om at familien vil refinansere gælden, som den pådrog sig selv og klubben fredag den 12. maj 2005, hvor de overtog klubben imod klubbens og supporetrnes ønske.

En del af gælden lyder på 275 mio. pund, som familien lånte hos 3 store hedge-funds i New York, hvor renten kommer helt op på over 20%.
De tre hedge-funds vil således få kontrol over Manchester United, hvis Glazer ikke får betalt gælden indenfor de næste 4 år.

Men hvordan det står til med gælden og hvordan familien kan få den betalt tilbage, er fortsat op til eksperter at gætte. Familien og Manchester United vil nemlig ikke ud med et ord.

“Det er naturligt at man vælger at refinansiere og restrukturere efter et opkøbm” udtaler Uniteds talsmand, Phil Townsend, som ikke vil kommentere sagen yderligere.

En løsning kunne være at få hjælp fra en anden investor. Dette blev for 2 uger siden nævnt i en irsk avis, hvor det blev skrevet at en skotsk bank var blevet sat til at finde en investor for familien.

“Vi venter alle på at se Glazers store idéer for at få opkøbet gjort til en succes,” udtaler John Williams, som er direktør for centret for sports-sociologi ved Leivester universitetet i et telefoninterview med finansmediet Bloomberg.

Han foreslår selv at Glazer sælger ud af sine værdipapirer i klubben, hvilket Arsenal har gjort i deres finansiering af deres nye stadion.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United afviser Lippi-rygte

Næste artikel

Trøjen præsenteres fredag

ANNONCE