Paddy: Solskjær på højde med Sir Bobby

Selvom Solskjær aldrig for alvor formåede at komme af med prædikatet Super sub ved at få bidt sig fast i startopstillingen i længere tid, så skal den…

Selvom Solskjær aldrig for alvor formåede at komme af med prædikatet Super sub ved at få bidt sig fast i startopstillingen i længere tid, så skal den netop pensionerede angriber regnes blandt klubbens bedste gennem tiderne.

126 mål i 366 kampe og en ufattelig stor loyalitet stiller ham på linje med folk som Bobby Charlton, Denis Law og George Best i historiebøgerne. Det mener i hvert fald MUTV”s ekspertkommentator Paddy Crerand.

“Ole er en mand, der var elsket af alle og enhver på Old Trafford, og hvis du spørger mig, så står han side om side med folk som Law, Best og Charlton i Uniteds historiebøger. Selvfølgelig vil målet i Barcelona være det, han primært vil blive husket for, men vi må ikke glemme alle de andre,” siger Crerand til United Review.

Her lufter Crerand også tro på, at Solskjær vil blomstre lige så meget i sin nye rolle som træner, som han har gjort gennem 11 år på Old Traffords grønsvær.

“Han har en enestående erfaring i at spille på absolut topniveau. Han kender vejen til trofæerne, og det vil hjælpe ham som træner. Ole har gjort ting for Manchester United, som alle drømmer om at gøre, og forhåbentlig kan han nu selv hjælpe unge spillere på vej mod at præstere det, han har gjort.”

Forrige artikel

Solskjær forlader ikke United

Næste artikel

Cole får ikke comeback på Old Trafford

ANNONCE