Irwin: Shaw bliver fantastisk

Den tidligere United-back Denis Irwin er sikker på, at Manchester Uniteds nye venstreback, Luke Shaw, bliver en succes.

Denis Irwin opnåede legendestatus for Manchester United, da han optrådte 529 gange for klubben mellem 1990 og 2002. Unge Luke Shaw er kommet til fra Southampton i dette transfervindue og skal forsøge at gå i legendens fodspor – godt nok i den anden side af forsvaret.

Det kan han sagtens. I hvert fald ifølge Denis Irwin, der er sikker på, at Luke Shaw, der netop er fyldt 19, bliver en succes.

– Han bliver et fantastisk køb for fremtiden. Han viste, at han har fantastisk fart for England ved VM og i opvarmningskampene. Han har altid været god fremad. Det har vi set i Premier League, siger Irwin ifølge ESPN.

– Der var snak om, at Chelsea var involveret, så jeg er meget glad for, at han har skrevet med United.

Manchester United betalte i omegnen af £30m for Luke Shaw, en heftig sum for en forsvarspiller, der endnu ikke er blevet 20. Denis Irwin er dog overbevist om, at Luke Shaw godt kan håndtere presset af det enorme prisskilt.

– Som en ung fyr føler man ikke presset så meget, som ældre spillere gør. Han er stadig meget ung. Han kommer til at lave fejl defensivt. Det bliver vi nødt til at acceptere, men han er en fantastisk spiller.

Luke Shaw kan få debut på torsdag, når Manchester United sparker hul på kampene i USA mod LA Galaxy.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Gaal biografi udkommer næste uge

Næste artikel

Robson: Ny forsvarer fra øverste hylde

ANNONCE