Irwin: Shaw-fravær er Telles’ mulighed for at slå igennem

United legenden Denis Irwin mener, at Telles kan udnytte Luke Shaws skadesfravær, hvor han identificerer brasilianerens to stærkeste kvaliteter.

En lårskade holder Luke Shaw ude af weekendens opgør mod West Bromwich. Fraværet af den engelske venstreback kan, ifølge United-legenden Denis Irwin, bane vejen for Alex Telles’ gennembrud.

– Med de kommende kampe er det hans [Telles] mulighed nu for at få foden indenfor. Og nogle gange er det på grund af færre skader, at det lykkes dig at holde positionen, fortæller Irwin til Uniteds officielle hjemmeside.

En positiv COVID-19-test har holdt Alex Telles ude af truppen siden PSG-kampen, hvor det kun er blevet til sparsom tid i United-trøjen. Irwin peger på særligt to kvaliteter hos den 27-årige venstreback, der kan blive en gevinst for holdet.

– Vi har ikke set så meget fra ham på den defensive front, men Premier League er en hård liga, og han er en klassisk back, så han bliver nødt til at være god defensivt. Men vi har allerede set hans kvaliteter offensivt i det spil i de cirka 70 minutter, han spillede.

– Der er ingen tvivl om, at han på dødbolde vil være et stort aktiv for os. Jeg vil heller ikke sammenligne ham med David Beckham, Men det ser ud til, at han har en fantastisk venstrefod, der kan piske en bold ind i et tempo, som vores angribere ville elske at afslutte, fortæller Irwin.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Bilic ser frem mod svær United-opgave

Næste artikel

Fred om truppen: Vi får brug for alle mand

ANNONCE