Italiensk medie: Koulibaly skifter til United til sommer

Ifølge den italienske journalist Fabio Santini er et beløb på plads for Napolis Kalidou Koulibaly, og alt skulle være på plads for, at senegaleseren skifter arbejdsplads til sommer.

Over de seneste par dage er rygterne om Kalidou Koulibaly ligeså stille kommet op over overfladen igen, og nu kommer der konkret nyt i sagen. Det er nemlig den italienske journalist Fabio Santini, der fortæller, at Napoli og Manchester United er enige om en pris for den senegalesiske midterforsvarer.

“Aftalen er all done” sagde journalisten til det italienske TV-show Il Processo, hvor det forventes, at Koulibaly ryger afsted for cirka 64 millioner pund. Dog vil det ikke være muligt allerede at få ham til vinter, men Napoli er klar til at sælge til sommer og Koulibaly vil gerne til United.

Solskjær har flere gange i dette transfervindue udtalt, at han har den finansielle støtte fra ledelsen, hvis der skal nye spillere til klubben, og med høje beløber for både Bruno Fernandes og Kalidou Koulibaly lyder det som om, at der er handling bag ordene. Men det må tiden vise.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Fernandes-update: Han vil til United, men klubberne er uenige

Næste artikel

Blog: United mangler spillere, IKKE en ny manager

ANNONCE