Italiensk medie: Pogba i hemmeligt møde med Barcelona

Det italienske medie, Tuttosport beretter, at Paul Pogba efter sigende skulle have mødtes med FC Barcelonas tekniske direktør, Eric Abidal i USA, for at diskutere et eventuelt skifte til den catalanske storklub.

Mens flere af Uniteds VM-spillere, så småt begynder at skifte badetøflerne ud med fodboldstøvler og slutte sig til resten af truppen, så er Uniteds nykårede franske verdensmester, Paul Pogba fortsat på ferie, som han ligesom mange af de øvrige spillere, har valgt at afholde i USA.

Skal man tro Tuttosports kilder, har Pogba dog ikke kun benyttet sin ferie til at bade og slappe af. Det italienske medie beretter således, at de mener at vide, at Pogba i al hemmelighed har mødtes med en repræsentant for FC Barcelona, i form af deres tekniske direktør, Eric Abidal, for at diskutere et muligt skifte væk fra Manchester United. 

Der har verseret mange rygter om forholdet mellem Paul Pogba og Manchester Uniteds portugisiske manager José Mourinho efter, at Mourinho sidste sæson valgte at bænke Pogba efter nogle mildest talt svingende præstationer. Efterfølgende er der blevet stillet yderligere spørgsmål til kemien mellem de to, efter at Mourinho senest valgte at sende en stikpille afsted mod midtbanespilleren og indikere, at Pogba ikke altid er lige fokuseret på at spille fodbold i Manchester United. 

Mourinho udtalte dog også, at Pogba er fremragende, når han spiller, som han gjorde for Frankrig i VM-slutrundens afgørende fase.

Om Mourinho og Manchester United er parate til at lade klubbens dyreste spiller nogensinde forlade Old Trafford denne sommer er da også stærkt tvivlsomt. José Mourinho har gentagne gange kommunikeret ud, at han ønsker sig flere spillere, så et salg af Pogba står formentlig ikke øverst på portugiserens ønskeseddel over fremtidige scenarier. 

Pogbas kontrakt udløber i 2021 og indtil videre er der ingen indikationer på, at franskmanden får løbepas denne sommer. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lukaku vender også tilbage før tid

Næste artikel

Rygte: Martial i bytte for Boateng

Relaterede artikler
Total
0
Share