Rygte: Martial i bytte for Boateng

Tyske medier skriver i dag, at United er klar til at sende Anthony Martial til Bayern i bytte for Jerome Boateng.

Jose Mourinho er på udkig efter en ny spiller til det centrale forsvar. Det er vist ikke længere en hemmelighed. Navne som Toby Alderweireld, Yerry Mina og Harry Maguire har den seneste tid fyldt mest i rygtespalten. Men nu melder en gammel kending sig atter på banen.

Jerome Boateng er spilleren, som United angiveligt er særdeles interesserede i at hente til Old Trafford. I følge tyske Bild, der traditionelt set har ganske godt styr på tingene i Bayern München, spiller United pt “transfer-poker” om den 29-årige tyske forsvarsspiller med 73 landskampe på CV’et.

Samtidig skulle United være klar på at lave en byttehandel med den tyske storklub, hvor Anthony Martial sendes til Bayern München, hvis alså Boateng kommer den anden vej. En handel som dog er blevet afvist at Bayerns direktør Karl-Heinz Rummenigge.

– Vi har allerede fire kantspillere. Arjen Robben. Franck Ribery, Kingsley Coman & Serge Gnabry. Og Alphonso Davies kommer til i januar. Man skal passe på med at overdrive det. Det er der nogle klubber som gør, men så bliver det et problem for træneren, siger Rummenigge til Bild.

Bild skriver, at Bayern nok gerne vil have fat i Martial, men først til næste sommer, da man der formentlig skal ud og finde erstatninger for Ribery og Robben. Tyskerne vil helst have en handel på 55 millioner euro for Boateng.

Den franske mesterklub Paris SG er også ude efter Boateng, der har en fortid i Manchester City, men har endnu ikke afgivet et officielt bud på den centrale forsvarsspiller, som var en af lederne på det tyske mandskab der vandt VM i Brasilien i 2014. Boateng har spillet i Bayern siden 2011.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Italiensk medie: Pogba i hemmeligt møde med Barcelona

Næste artikel

Bekræftet: Joel Pereira udlejes til Portugal

ANNONCE