James kigger indad: Jeg tog ingen risiko

Den nye Leeds-spiller fortæller, at han i sin United-tid begyndte at tænke for meget på, hvad andre kan i stedet for at fokusere på sit eget spil.

Daniel James’ United-karriere startede som en drøm med flotte scoringer og nærmest kultstatus på Old Trafford, men den endte to år senere med et skifte til Leeds United. Alligevel har han ikke travlt med at give andre skylden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den lynhurtige waliser erkender nemlig, at han på et tidspunkt i sin United-tid stoppede med at stole på sig selv, og at det hæmmede hans spil.

– Jeg begyndte at tænke på, hvad “han kan gøre, som jeg ikke kan” istedet for bare at tænke på mig selv og mit eget spil. Jeg stoppede med at være mig selv, og så begyndte jeg at stoppe med at tage chancer i mit spil, siger han til The Telegraph og fortsætter.

– Jeg blev købt på grund af mit direkte spil, mine løb bagom forsvaret og løb med bolden. Men lige så stille begyndte jeg at gå væk fra de ting og spille sikkert. Sikkerhed er farligt på den position, jeg spiller, for der er man der for at lave mål og assists, siger han.

Daniel James kom i overskud på Old Trafford, da Cristiano Ronaldo blev præsenteret, og et skifte til klubbens rival kom hurtigt på plads.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Lindelöf byder Varane-konkurrence velkommen: Det vil udelukkende udvikle os

Næste artikel

Van de Beek: Solskjær ønskede jeg blev

ANNONCE