James: Manchester United er min klub

Daniel James fortæller, at han elsker at være en del af Manchester United og forsat er opsat på at kæmpe for sine chancer.

Onsdag var Daniel James i landsholdsaktion for Wales, hvor han med mål og assist bidrog til Wales’ oprykning i Nations League. Selvom succesen ikke er lige så stor hos United, er den unge waliser fortrøstningsfuld, hvor han ikke forfalder til BBCs spørgsmål om, hvorvidt landsholdspausen er en ‘befrielse’.

– Jeg ville ikke sige, at det er en befrielse. Man United er min klub, og jeg elsker at være der. Uanset om jeg spiller eller ej, er jeg stolt, lige så stolt som jeg er over at spille for Wales.

James står blot noteret for fem optrædener på tværs af alle turneringer i denne sæson for United. Trods kontrasten til sidste sæson er den 23-årige kantspiller opsat på at kæmpe for de chancer, der bliver givet.

– Der er åbenlyst perioder, hvor jeg spillede meget i sidste sæson. Jeg har måske ikke spillet så meget denne sæson, men jeg holder ved og er altid i og omkring det [holdet, red].

– Jeg har det rigtig godt i øjeblikket. Når jeg spiller, giver jeg alt. Jeg gjorde alt, hvad vi ønskede at gøre [i landskampen for Wales], og fik heldigvis scoret og assisteret.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fred om truppen: Vi får brug for alle mand

Næste artikel

Solskjær forsvarer Greenwood og Pogba

ANNONCE