Januzaj jagtes af flere klubber

En håndfuld klubber kæmper om Adnan Januzaj, der ligner en færdig mand i Manchester United.

Adnan Januzaj har desværre aldrig rigtig fået skubbet karrieren i den retning, som man håbede på, da han bragede igennem med et par fine mål for United og David Moyes i udekampen mod Sunderland tilbage i 2013/14-sæsonen.

Siden har den unge belgier været på udlån hos både tyske Borussia Dortmund og i Sunderland. Ingen af steder havde Januzaj den store succes, og Jose Mourinho virker til at være klar til et salg denne sommer.

Spanske Real Sociedad har bekendt kulør og offentligt gjort det klart, at de gerne vil have fingre i det offensive talent. I følge flere medier er også AS Roma, Olympic Lyon, Celtic og Monaco interesserede i 22-årige Januzaj.

Der meldes om en pris på mellem 10 & 15 millioner euro for Januzaj, som angiveligt skulle ønske at starte på en frisk væk fra United. Derfor ønsker hans rådgivere ikke en tilbagekøbs-klausul, for at kunne bryge 100% med United, og komme videre med karrieren.

Januzaj spillede 28 kampe for Sunderland sidste sæson, og scorede blot en enkelt gang. Det skete i EFL Cuppen mod Shrewsbury, og Januzaj formåede aldrig at vinde tilhængernes tillid, og flere Sunderland fans har svinet belgieren til, og kaldt ham for en af sæsonens ringeste spillere.

 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: Ronaldo vil væk fra Real Madrid

Næste artikel

Sky: Ronaldo ønsker United-retur

Relaterede artikler
Total
0
Share