Januzaj vil modbevise kritikere

Adnan Januzaj håber på at kickstarte sin karriere med lejeopholdet hos David Moyes og Sunderland. Han vil modbevise sine kritikere, siger han.

21-årige Adnan Januzaj var et af de få absolutte lyspunkter i den ene sæson David Moyes fik i Manchester United, da han skulle forsøge at løfte den tunge arv efter Sir Alex Fergusons æra som manager.

Sidenhen har det været småt med både spilletid og succesoplevelser for den unge belgier. Under Louis van Gaals ledelse i United, blev det til blot 12 kampe fra start, og Januzaj fik heller ikke mange minutter i benene, da han blev lejet ud til Borussia Dortmund. 

Nu har manden, der gav Januzaj sit gennembrud på Uniteds førstehold, Sunderlands manager David Moyes, taget belgieren under sine vinger igen og hentet ham til Sunderland, hvor han er udlejet resten af sæsonen. 

Og Januzaj håber, at han kan bruge opholdet i det nordøstlige England til at vise sit værd og lukke munden på sine kritikere.

– Jeg er her ikke, for at reetablere mig selv, det er blot for at vise nogle af dem (kritikerne), at de tog fejl, udtaler Januzaj ifølge Sky Sports.

– Jeg vil arbejde hårdt for at vise, at de har taget fejl i forhold til de sidste par år. 

– Det ligger i min mentalitet aldrig at give op. Selv når noget går galt, skal du altid blive ved med at arbejde – Det er, hvad jeg har gjort. Nu har jeg chancen for at bevise mit værd igen, lyder det fra Januzaj, der samtidig er glad for at arbejde sammen med Moyes igen.

– Jeg talte med ham, og han spurgte mig, om jeg ville komme hertil. Jeg svarede, at jeg ville spille fodbold. Han gav mig chancen for at gøre det, og det er jeg virkelig taknemmelig for. 

I Sunderland er det foreløbig blevet til fire kampe og et enkelt mål for Januzaj.

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Butt: Talenterne må have tålmodighed

Næste artikel

Zlatan ser frem til derby

ANNONCE