Zlatan ser frem til derby

Den store svensker glæder sig til at opleve stemningen i sit første Manchester-derby.

I morgen løber Zlatan Ibrahimovic ind til en af de største kampe i sæsonen, når Manchester United tager mod Manchester City på Old Trafford. Han har tidligere spillet forskellige store derby-kampe, og han bliver ekstra opsat på grund af stemningen til sådanne opgør. 

– For mig er de store kampe altid specielle. Det er de kampe, som alle taler om, og jeg har tidligere været så heldig at deltage i flere store derbys. Jeg har spillet El Classico, Inter/Milan-derbyet, Ajax/Feyenoord-derbyet og PSG/Marseille-derbyet, og de har alle været særlige, sige Zlatan til MUTV.

– Jeg har spillet i alle de store, men denne her har jeg manglet i samlingen, og derfor glæder jeg mig til at opleve det på lørdag. Jeg er godt forberedt, selvtillidsfuld og meget fokuseret, så nu venter vi bare på at komme i gang. 

Zlatan Ibrahimovic har oplevet, hvordan stemningen er blevet bygget op i Manchester i de seneste uger, og han mærker, hvor meget kampen betyder for fansene.

– Folk taler ikke om andet. Medierne har også været gode til at bygge stemningen op, men det er helt normalt til disse kampe. Jeg har en masse erfaring fra disse opgør fra tidligere, og nu er alle tilbage fra landsholdet og klar til at spille. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Januzaj vil modbevise kritikere

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Manchester City

ANNONCE