– Jeg føler intet for Feyenoord

Zlatan ser frem til mødet med Feyenoord, som han ikke nærer de store følelser for efter tiden hos rivalerne fra Ajax.

Jose Mourinho havde Zlatan Ibrahimovic med til dagens pressemøde, forud for morgendagens møde med Feyenoord i Europa League. I det omvendte opgør blev svenskeren mødt af pibekoncert fra de hollandske fans, grundet Zlatans periode hos rivalerne fra Ajax.

Og Zlatan føler da heller ikke det store for Feyenoord, det slog han fast på dagens pressemøde.

– Da jeg var i Ajax vandt Feyenoord intet. Jeg har ingen følelser for Feyenoord, kun for Ajax. Jeg havde en skøn tid der og spillede med mange store spillere, lød det fra Zlatan.

United er presset forud for torsdagens kamp mod Feyenoord. Fire point skal på kontoen, for at der er europæisk spil på programmet efter jul på Old Trafford.

Tidligere har Jose Mourinho snakket om, at United var det mest uheldige hold i Premier League, grundet de mange afbrændte chancer i de seneste hjemmekampe i Premier League. Og Ibrahimovic bakkede chefen op i den opfattelse.

– Vi har haft nogle kampe, hvor vi fuldstændig har domineret, men ikke fået det resultat vi fortjente. Hvis man kan kalde det uheldigt, så er vi uheldige ja. Vi skal gøre mere, vi vil gøre mere, og komme i gang med en serie af sejre. Så vil vi stå med en bedre følelse, sagde Zlatan til pressen i dag.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho bekræfter: Zlatan bliver et år mere

Næste artikel

Mourinho: Messi bør blive i Barcelona

ANNONCE