Mourinho: Messi bør blive i Barcelona

Jose Mourinho blev på dagens pressemøde spurgt ind til rygterne om Lionel Messi.

På trods af manglende Champions League-bold på Old Trafford, er der fortsat masser af rygter om store stjernespillere på vej til United. Senest er selveste Lionel Messi blevet rygtet til United, da han angiveligt skulle være på vej væk fra Barcelona.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den lille argentinske troldmand har dog flere gange været rygtet væk fra Camp Nou, men har alligevel kort efter skrevet under på en ny forbedret aftale med den catalanske storklub. Og Jose Mourinho ser da heller ikke Messi i United-trøjen.

– Det er det samme hver sæson, så skal han forlade Barcelona. Men han skifter aldrig, og jeg håber han bliver hos dem. For Messi er bare en del af FC Barcelona, lød svaret fra Mourinho, da en portugisisk journalist spurgte ind til rygterne på dagens pressemøde.

Med de nye aftaler i Madrid til Ronaldo og Bale, er det vel blot et spørgsmål om tid, før Messi og co forlænger og får mere i lønposen i Barcelona. Eller hvad, tror du reelt set, at Messi kan ende på Old Trafford? Deltag i debatten på oldtrafford.dk’s debatforum her på siden.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Jeg føler intet for Feyenoord

Næste artikel

Zlatan: Jeg stråler 24 timer i døgnet

ANNONCE