Joaquin er alternativet

Hvis Paris Saint Germain afviser Manchester Uniteds bud på Ronaldinho, så har Manchester United stadig mulighed for at sikre sig en verdensklasse spiller.

Ifølge Independent, så har Peter Kenyon været i spanske Betis for at holde møder med Real Betis”s præsident om den spanske wing, Joaquin.

Mødet skulle være sket for få dage siden, da det blev mere og mere usikkert, at Ronaldinho ville skifte til Manchester United, hvilket efter brasilienerens egne udtalelser idag, ser ud til at lykkedes.

Independent udelukker ikke, at både Joaquin og Ronaldinho vil skifte til United, og kan fortælle, at Kenyon er klar til at lægge op imod 115 mio. kr. for det store spanske talent, som med en minumumsklausul på over 400 mio. kr. er meget eftertragtet i Europa.
Derudover vil Kenyon ligge Diego Forlan oveni handlen.

Joaquin er senest sat i forbindelse med Inter Milan, som dog skulle være skræmt af minimumsklausulen.
Spanierens fremtid i Betis ser ud til at ende, efter at han er blevet tilbudt en 12-årig kontrakt, som han ikke vil gå med til.
Til denne afvisning har præsidenten i Betis truet talentet med at blive lejet ud resten af sin kontraktperiode til en russisk eller tyrkisk klub.

Forrige artikel

Ronaldinho vil til United

Næste artikel

Joaquins agent afviser

ANNONCE