Joaquins agent afviser

Manchester United skulle være interesseret i Joaquin, som dog kun skulle være et alternativ til Ronaldinho, hvis hans skifte til United skulle gå i vasken.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Ifølge Joaquins far, som også fungerer som agent, Aurelio Sanchez, så vil et skifte ikke være på tale for stortalentet.

Til Planetfootball.com afviser Sanchez, at hans søn vil skifte.
På trods af Joaquin har afvist en 12-årig kontraktforlængelse, hvilket har medført trusler fra klub præsidenten, så vil Joaquin fortsætte i Betis.

Han fortalte til Planetfootball, at han forventer at spilleren og klubben snart vil blive enige om en forlængelse af kontrakten.

Dermed ser det ud til, at Joaquin ikke vil blive alternativet til Ronaldinho alligevel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Joaquin er alternativet

Næste artikel

Cantona besøger Norge

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share