Joel: Giv os tid

Fredag rullede det længe ventede interview med Malcolm Glazers talerør, Joel Glazer, over skærmen på MUTV, og Glazer-sønnen prøvede i interviewet at gøre…

Fredag rullede det længe ventede interview med Malcolm Glazers talerør, Joel Glazer, over skærmen på MUTV, og Glazer-sønnen prøvede i interviewet at gøre rede for, hvorfor deres takeover skal ses som en positiv ting. Her følger en oversættelse.

“Vi ville ikke været gået ind i Manchester United, hvis vi ikke følte at klubben fortsat kunne forblive så stor, som den har altid har været, under vores ledelse. Vi er ganske fortrolige med den struktur vi har, og folk skal ikke høre for meget på alt det vrøvl, der publiceres i medierne.”

“Det har været frustrende for os. (ikke at kunne snakke om planerne, red) En del af det at være et PLC er, at der er nogle retningslinjer og det har været svært for os at skulle holde os indenfor dem.”

“Det her er en maraton og ikke noget 100-meterløb, så derfor bør man bedømme os over en længere periode fremfor en kort, men det har alt i alt været en ulempe ikke at kunne sige noget. Der er dog ikke meget, der vil ændre sig på Old Trafford. Folk bliver ved med at spørge, hvad der kommer til at ske, men det eneste vi vil er at lade klubben vokse som hidtil”

“Derfor er privatejet virksomhed en fordel”

Der er visse omkostninger forbundet med det at være et PLC. Hvis du er et PLC må du stille visse folk tilfredse, og det er svært at gøre det i sport. Jeg tror snart at folk ser, hvilken fordel det er at være privatejet.”

“Vores priotet er på banen. Vi ønsker at forbedre os fra sidste sæson, og vi har manageren der kan gøre det. Sir Alex Ferguson vil ikke slappe af, før succesen kommer, og det er betryggende at have en manager, der har prøvet det samme tidligere.”

“Det var vores store interesse for sport, der fik os igang med overtagelsen. Vi har altid vidst, at ville vi gå ind i fodbold, så var der store muligheder her. (i England, red) Først og fremmest må vi starte med at nå helt ud til vores supportere. Vi må udvise respekt og hensyn til dem og sørge for, at kunne stille det bedst mulige hold på banen, og i den forbindelse er Manchester United meget heldige i at have en mand som Sir Alex Ferguson. Manden har lavet et fantastisk stykke arbejde, og vi ser frem til at arbejde sammen med ham i mange år fremover.”

“Intet står foran at blive ændret i den forstand. Vi forstår folks usikkerhed omkring, men det kommer til at blive business as usual. Vi er fanatiske omkring denne sport og vores opgave er at sørge for, at de rette folk har de midler, de skal bruge.”

Ingen planer om at sælge Old Trafford eller ændre logo

“Det er et vanvittigt rygte. Der er ingen planer om at gøre det, (sælge stadion) for der er intet behov for at gøre det. En anden vanvittig vi har hørt er omkring logoet. Det er en smuk del af klubben, og der er heller ingen planer om at ændre det”

“Derfor stiger billetpriserne”

“Desværre er det sådan at billetpriserne i Premier League fortsætter med at stige. Vi er dog meget opmærksomme på, at Manchester Uniteds priser altid skal være konkurrencedygtige.”

“Vi er fra USA, men derfor har vi alligevel i sinde at være her ofte. David Gill er manden, der skal køre forretningen, mens Sir Alex Ferguson tager sig af holdet. Jeg forstår dog godt fansenes bekymringer, men som tiden gå vil de se, at alting kører som normalt.”

“Vi kender til klubbens rige historie, og vi er selv traditionelle. Vi er kede af det, der indtil nu er hændt, men som tiden går håber vi, at folk kan se at vi arbejder for det samme allesammen,” lød det fra Joel Glazer.

Forrige artikel

Kritik fra IMUSA om Charlton

Næste artikel

Smith vil blive

ANNONCE