Kritik fra IMUSA om Charlton

Formanden hos IMUSA, Mark Longden, sætter tvivl ved Sir Bobby Charltons udtalelser fra i går, hvor United-legenden undskyldte overfor Glazer-familien…

Formanden hos IMUSA, Mark Longden, sætter tvivl ved Sir Bobby Charltons udtalelser fra i går, hvor United-legenden undskyldte overfor Glazer-familien ovenpå onsdagens uroligheder ude foran Old Trafford, da de 3 amerikanske sønner besøgte stadionet for første gang.

“Supporterne har intet gjort som står til undskyldning. Alt de gør er at forsvare klubben. jeg respekterer Sir Bobby Charltons mening om fremtiden, men jeg tvivler på han har stillet de rigtige spørgsmål,” udtaler Mark Longden.

“Glazer-familien siger tingene vil fortsætte som normal. Hvis det sker, så vil jeg gerne bede dem om at forklare hvordan de kan betale en gæld på over 500 mio. kroner af med overskud på 200 mio. kroner.
Man behøver ikke at være en finansekspert for at se, at der må ske noget stort. Og jeg tror vi må vente 2 års tid på det. Så vil vores frygt ved Glazer blive realiseret,” siger Longden.

Glazer-sønnerne fløj i går hjem fra Manchester efter at de igen i går morges besøgte stadion. her mødtes de blandt andet med Sir Bobby Charlton, Martin Edwards og Maurice Watkins. Sidstnævnte havde de endda selv smidt ud af Uniteds bestyrelse for blot 9 måneder siden.

“Jeg er chokeret og forfærdet over at se David Gill og Nick Humby vise brødrene rundt på Old Trafford smilende og grinene, mens de for få måneder siden kaldte forretningsplanen for fuldstændig urealistisk og ødelæggende for klubben.”

Mange supportere har på det seneste skiftet til en lidt mere rolig holdning overfor Glazer-familiens opkøb.

“Over 90% af Manchester Uniteds supportere har sagt at de er imod dette opkøb.
Det ville være realistisk at sige at omkring 25% vil fortsætte kampen, mens resten vil “vente og se”.
Når Glazers rigtige intentioner kommer på bordet, så er jeg sikker på at de fleste af dem vil se på situationen som vi gør,” afslutter Longden i interviewet.

De 3 brødre besøgte igen i dag Manchester Uniteds træningslejr i Algarve. Dette skete også i starten af denne uge.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ronaldo lover forlængelse

Næste artikel

Joel: Giv os tid

ANNONCE