– Joel Pereira får chancen

Jose Mourinho vil give 20-årige Joel Pereira chancen i en af sæsonens sidste kampe i ligaen.

David de Gea har igen i år været Uniteds klare førstevalg i målet i Premier League, mens Sergio Romero har fået lov at stå de fleste kampe i Europa League. Det bliver også den argentinske keeper som får æren i finalen mod Ajax senere på måneden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men også 3.valget Joel Pereira har fået spilletid, da han fik de sidste ti minutters tid mod Wigan i 4.runde af FA Cuppen. Og den 20-årige portugiser kan se frem til mere spilletid inden sæsonen er slut, da Jose Mourinho har lovet ham chancen i en af de resterende tre kampe i ligaen.

– Vi har brug for tre gode keepere. Vi har to gode og erfarne målmænd – den ene er spansk landsholdsmålmand og den anden er argentinsk landsholdsmålmand. Og så har vi en ung knægt, som jeg tror vil være det kommende førstevalg for Portugal. Han er blot 20 år, men har været i klubben i en årrække.

– Joel er fantastisk, og jeg vil give ham chancen for at spille i Premier League i denne sæson. Jeg vil bruge Joel i en af de sidste kampe, så vi har tre fantastiske målmænd. To erfarne og en ung keeper, lyder det fra Mourinho.

Joel Pereira gjorde det glimrende, da han i efteråret var udlejet til portugisiske Belenenses. Han blev kaldt retur til United, da Sam Johnstone blev sendt på lån til Aston Villa, og har siden ageret back-up for David de Gea og Sergio Romero.

Pereira kom til United i 2012 fra Xamax i Schweiz. Han har pt spillet en lille håndfuld kampe for det portugisiske u21-landshold.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Tottenham - Manchester United

Næste artikel

Mourinho: Romero står i finalen

ANNONCE