Johnny Giles: Rio burde holde sin kæft

Den tidligere Manchester United-spiller John Giles retter hård kritik efter Rio Ferdinand ovenpå udgivelsen af hans selvbiografi.

Over de seneste par uger er uddrag fra Rio Ferdinands kommende selvbiograf blevet udgivet i den engelske avis The Sun, hvilket har ført en del debat og mediepostyr med sig.

Men Rio Ferdinand har intet at have det, lyder det fra den tidligere irske Manchester United-spiller John Giles.

I sin klumme i The Evening Herald skriver Giles blandt andet:

– Af en så dekoreret spiller, så har han meget lidt at tilbyde udover sin selvpromovering. Jeg har ikke noget imod det i sig selv, men når forsøget på at skabe overskrift går udover andre mennesker, så bør der sættes en grænse og Ferdinand har været meget modbydelig overfor David Moyes, skriver Giles i fredagens avis.

John Giles spillede i Manchester United fra 1956 til 1963 og blev senere landstræner for Irland. Han har i en række år ernæret sig som kommentator på irsk tv. 

Ferdinand har blandt andet berettet om hvor chokerede ham og Nemanja Vidic var over den tidligere managers kvaliteter. Under Moyes hjalp Ferdinand heller ikke just sin manager ved et meget kontroversielt tweet, hvor han kritiserede managers beslutning om at fortælle om startopstillingen til spillerne dagen før kampen.

– Hvor småligt og modbydeligt var det ikke? Moyes var under et voldsomt pres og så går et ledende medlem af truppe nud og kritiserer ham indefra og gør det ced at sammenligne ham med den største manager i både klubbens og landets historie. Det er utilgiveligt i mine øjne, lyder det fra Giles.

– Louis van Gaal sendte ham ud af døren så hurtigt han kunne og det af en grund alene: Han var ikke længere god og havde ikke været det i tre år eller endnu flere år!

Han vurderer desuden at Rio Ferdinand kun blev den helt store stjerne fordi Nemanja Vidic var ved hans side. 

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Optakt: Manchester United - West Ham

Næste artikel

Van Gaal hiver ny fysisk træner ind

ANNONCE