Jones: Er bare glad for at være tilbage

Phil Jones er glad for igen at være skadefri, og han ser frem mod at spille mange kampe denne sæson.

Jones’ tid i United har desværre været plaget af mange skader. Sir Alex Ferguson har tidligere kaldt forsvarsspilleren for en kommende United-anfører, men skaderne har ødelagt udviklingen for englænderen. Nu er han tilbage fra en mild blodprop, han pådrog sig i starten af sæsonen, og han ser nu fremad.

– Det var meget frustrerende. Jeg sad hjemme, og jeg var ikke i stand til at gøre noget. Jeg var i træningslokalet, mens gutterne var ude at træne, og det havde jeg lyst at være en del af, men jeg kunne ikke.

– Jeg tror ikke, man kan forestille sig, hvor hårdt det er, men man må forsøge at glemme det og komme videre. Jeg vil ikke, at folk skal have ondt af mig, jeg er bare glad for at være tilbage, udtaler centerforsvaren til SkySports.

I søndagens kamp mod City fortsatte Smalling og Jones de flotte takter, de viste i kampene mod Everton og CSKA i sidste uge. Jones og glad for det samarbejde og ser frem til flere kampe.

– Selvtillid kommer i takt med, at du spiller flere kampe. Jeg synes, at Smalling har været fantastisk i denne sæson, og jeg håber, vi kan blive en stærk duo.

Næste mulighed Phil Jones får for at vise sig frem er onsdag aften mod Middlesbrough i Liga Cuppen.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United ansætter finansdirektør

Næste artikel

Optakt: United vs Middlesbrough

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share