Jones vil vinde flot mod City

Phil Jones ønsker at se holdet fortsætte det opløftende spil i søndagens store derby mod Manchester City.

United har overhalet City, efter at bysbørnene har leveret nogle svingende præstationer det seneste stykke tid. Det første opgør i denne sæson vandt City med 1-0 på Etihad men med de to holds form i mente, er der optimisme at spore i United-lejren.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Louis van Gaal har udtalt, at han ikke har noget imod at spille et uskønt derby, så længe de tre point kommer i hus. Phil Jones mener dog, at holdet kan vinde samtidig med, at de spiller en flot kamp. 

– Det er dejligt at komme til at derby med sejre og godt spil i bagagen. Vi skal dog blive bedre og sikre os, at vi spiller endnu en god kamp på søndag, udtaler han til MUTV.

– City er et godt hold. Vi ved, hvad de er i stand til samt deres trussel fremad banen. De har nogle gode spillere i truppen, men det har vi også. Vi har set de seneste uger, hvor gode vi kan være, når vi rammer dagen. Forhåbentlig rammer vi det niveau på søndag. 

Med Citys nederlag i mandagens kamp mod Crystal Palace er presset nu på dem, hvis de igen vil over United i tabellen. Det store brag starter på søndag kl. 15.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kompany: Godt tidspunkt for et derby

Næste artikel

U21: Sejr hjemme mod West Ham

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share