Jones vil vinde flot mod City

Phil Jones ønsker at se holdet fortsætte det opløftende spil i søndagens store derby mod Manchester City.

United har overhalet City, efter at bysbørnene har leveret nogle svingende præstationer det seneste stykke tid. Det første opgør i denne sæson vandt City med 1-0 på Etihad men med de to holds form i mente, er der optimisme at spore i United-lejren.

Louis van Gaal har udtalt, at han ikke har noget imod at spille et uskønt derby, så længe de tre point kommer i hus. Phil Jones mener dog, at holdet kan vinde samtidig med, at de spiller en flot kamp. 

– Det er dejligt at komme til at derby med sejre og godt spil i bagagen. Vi skal dog blive bedre og sikre os, at vi spiller endnu en god kamp på søndag, udtaler han til MUTV.

– City er et godt hold. Vi ved, hvad de er i stand til samt deres trussel fremad banen. De har nogle gode spillere i truppen, men det har vi også. Vi har set de seneste uger, hvor gode vi kan være, når vi rammer dagen. Forhåbentlig rammer vi det niveau på søndag. 

Med Citys nederlag i mandagens kamp mod Crystal Palace er presset nu på dem, hvis de igen vil over United i tabellen. Det store brag starter på søndag kl. 15.

Forrige artikel

Kompany: Godt tidspunkt for et derby

Næste artikel

U21: Sejr hjemme mod West Ham

ANNONCE